Följ Stångåstaden

Stångåstaden öppnar kontor i Vallastaden

Pressmeddelande   •   Jan 03, 2017 12:48 CET

Stångåstaden och dotterbolaget Studentbostäder öppnar ett gemensamt servicekontor i Vallastaden. Planen är att öppna kontoret i samband med Linköpings expo i september 2017.

Det nya servicekontoret byggs i Studentbostäders hus vid Torget i Vallastaden. Precis intill Campushallen. Stångåstaden och Studentbostäder har flera projekt i Vallastaden. Med sina 183 nyproducerade bostäder är Studentbostäder den största aktören i den nya stadsdelen. Bland Stångåstadens projekt märks unika designradhus och en drömlägenhet där planlösningen går att förändra efter behov.

- För oss är det viktigt att finnas där våra kunder har sin vardag, säger Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden. Med det nya kontoret förbättrar vi vår service till kunder som bor, studerar eller arbetar på Linköpings universitet, i Mjärdevi, i Lambohov och Vallastaden.

Hur många personer som kommer att jobba på det nya kontoret är ännu inte bestämt.

För mer information kontakta gärna:

Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden, tel. 072-574 96 60

Läs mer om Stångåstadens projekt i Vallastaden: https://www.stangastaden.se/varabostader/nyproduktion/pagaendeprojekt/vallastaden

AB Stångåstaden är det kommunägda bostadsföretaget i Linköping. Koncernen äger och förvaltar ca 18 700 lägenheter, varav ca 4 200 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder i Linköping AB. Därutöver finns ca 100 bostäder av speciell kulturhistorisk karaktär i dotterbolaget Bryggaregården AB. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. AB Stångåstaden har ambitionen att bli det självklara valet för alla som vill bygga sin livsmiljö i Linköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1800 bostäder fram till 2019.