Följ Stångåstaden

Stångåstaden vann Kundkristallen för bästa service

Pressmeddelande   •   Feb 09, 2018 09:03 CET

Stångåstaden segrade i kategorin "Högsta serviceindex".

Stångåstaden är i topp bland Sveriges större bostadsbolag när det gäller service och kvalitet. Igår kväll avgjordes Kundkristallen som bygger på Stångåstadens kundundersökning. Stångåstaden tog hem segern i kategorin"Högsta serviceindex".

Det är för trettonde året i rad som fastighetsbranschens prestigefulla pris Kundkristallen delas ut för att kora Sveriges bästa hyresvärdar. De nominerade utses bland de företag som genomfört kundundersökningen AktivBo under 2017, där hyresgästerna får betygsätta hur de upplever sin hyresvärd. Stångåstaden tävlade i gruppen med bostadsbolag som har fler än 9 000 bostäder.

-Genom ett gediget och målfokuserat arbete har vi nått toppen och det känns verkligen jättebra, säger Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden. Våra medarbetare jobbar hela tiden hårt för att ge alla våra kunder en bra och professionell service.

Läs mer om AktivBo och tävlingen.

För ytterligare information kontakta gärna:

Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden, tel. 072-574 96 60

AB Stångåstaden är det kommunägda bostadsföretaget i Linköping. Koncernen äger och förvaltar ca 18 700 lägenheter, varav ca 4 200 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder i Linköping AB. Därutöver finns ca 100 bostäder av speciell kulturhistorisk karaktär i dotterbolaget Bryggaregården AB. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. AB Stångåstaden har ambitionen att bli det självklara valet för alla som vill bygga sin livsmiljö i Linköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1800 bostäder fram till 2019.